Rational

Afgelopen september was Rational Nederland aanwezig tijdens de 4e editie van Gastvrij Rotterdam. Op een zeer gevarieerde beursvloer introduceerde Rational het SelfCookingCenter XS en wist met demonstraties van het nieuwe SelfCookingCenter menig bezoeker te verwonderen.

Rational Nederland is sinds 1989 de officiële importeur van Rational combi steamers en Frima Vario Cooking Centers. Met een grote service organisatie en kook-technische adviseurs bedienen ze de Nederlandse markt.
 
Tijdens deze workshop demonstreert Rational het Self Cooking Center en het Vario Cooking Center. Deze twee machines kunnen de basis vormen van iedere professionele keuken en vervangen 50% van de conventionele apparatuur. In de eerste, de combi steamer, is het mogelijk te koken, bakken, grillen, braden, slow cooking, stomen, stoven en sous-vide bereidingen. In de tweede kan worden gebakken, gebraden, gekookt, gegaard en gefrituurd.

Tijdens de workshop laat een kook technisch adviseur van Rational de mogelijkheden zien en is er alle ruimte voor specifieke vragen over bereidingen. Ook de mogelijkheid om de machine te programmeren voor eenvoudige bediening komt ruim aan bod. De workshop is interessant voor iedereen die werkt in een professionele keuken.

Ook profiteren van de workshops van De Witte Brigade?

Word nu lid van de community

Meer informatie?

Natuurlijk kun je ons ook bellen!