Vers van de planning

Spannende ontwikkelingen op kantoor

Zoals altijd zijn er weer wat leuke en spannende ontwikkelingen op kantoor van De Witte Brigade. Deze maand hebben we maar liefst drie leuke aankondigingen!

Nieuw kantoor!

Met trots kunnen we aankondigen dat de Witte Brigade, als onderdeel van de groeiende Smaakmakers Compagnie (overkoepelende organisatie van De Witte Brigade, Stella Agency en AENF Hospitality Crew), binnenkort uitbreiden met een extra verdieping! Deze uitbreiding geeft ons letterlijk en figuurlijk wat lucht op kantoor en biedt ons de ruimte om meer activiteiten en evenementen te organiseren. Hierbij denken we aan interessante workshops en netwerkbijeenkomsten waar jullie als ZZP’ers veel aan zullen hebben.

Er is nog wat werk aan de winkel voor alles klaar is, maar we kijken er natuurlijk enorm naar uit om jullie binnenkort in ons nieuwe kantoor te kunnen verwelkomen voor een kop koffie! Tot die tijd zijn jullie natuurlijk altijd welkom op de oude vertrouwde begane grond. We houden jullie op de hoogte van deze spannende ontwikkeling en kunnen niet wachten om jullie te kunnen ontvangen op de eerste verdieping!

Jaimy is terug van weggeweest!

Geen spannende ontwikkeling, maar wel één waar we enorm blij mee zijn: Jaimy is terug van verlof! We zijn natuurlijk ontzettend blij om Jaimy weer in ons team te hebben. Vanaf nu zal Jaimy weer beschikbaar zijn op maandag tot en met donderdag om jullie te ondersteunen en al jullie vragen te beantwoorden.

Ontwikkelingen ZZP-schap

Vorige maand hebben we al kort aangegeven dat wij de ontwikkelingen omtrent wet- en regelgeving voor ZZP’ers scherp in de gaten houden. We merken dat hier veel vragen over zijn, dus we zullen jullie hier vanaf nu los van de nieuwsbrief van op de hoogte houden. De laatste update kan je HIER vinden. Op deze manier kan je alle informatie over dit onderwerp altijd teruglezen en kan je op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen. Denk hierbij aan updates over wet- en regelgeving en handige tips voor ondernemers. Mis je hier iets of wil je hier graag over in gesprek? Laat het ons vooral weten en neem contact op met de planning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *