Succesvolle samenwerkingen met de SS Rotterdam en ZZP’ers

Al jaren hebben wij een succesvolle samenwerking met de SS Rotterdam. Vanuit de Witte Brigade mogen wij de SS ondersteunen met hulpkoks tot ZWK’s. Daarnaast zijn ook onze collega’s van AENF Hospitality Crew zijn al jaren partner voor de bediening. Wij zijn natuurlijk enorm trots op onze relatie met dit Rotterdamse icoon en vinden het dan ook heel tof om te zien dat de koks het daar ook zo naar hun zin hebben.

Vincent Verschoof: Topper in de keuken!

Afgelopen week had de SS Rotterdam een mooi evenement waar onder andere Vincent Verschoof zijn tanden in mocht zetten. Vincent staat al sinds 2017 bij ons ingeschreven en heeft inmiddels bij 55 opdrachtgevers van ons klussen gehad. Hij is in de eerste periode actief geweest bij onder andere BonBon Catering, Inntel Hotels en diverse strandtenten. Tijdens de coronaperiode kwam hier, helaas, de GGD tijdelijk voor in de plaats. Na deze periode heeft hij onder andere voor de COA’s, het Badhotel en de SS Rotterdam klussen gepakt.

In al deze jaren en op al deze locaties hebben wij nog nooit slechte feedback gehad over Vincent en onze opdrachtgevers zijn dan ook altijd blij als ze weten dat hij een klus heeft aangenomen. Gelukkig heeft Vincent het ook enorm naar zijn zin gehad en dat is ook te zien in de feedback die wij van hem kregen na afloop:

“Als hoofd chef koude keuken heb ik deze week met een tevreden keukenteam voor ruim 8000 mensen eten bereid, waarbij ik ook verantwoordelijk was voor de bestellingen en de organisatie. Ik heel trots met deze ervaring in mijn carrière en is alles super gegaan.”

Succesvolle samenwerking met ZZP’ers

Wij zijn ontzettend blij met onze langdurige en succesvolle samenwerking met de SS Rotterdam, maar wij zijn net zo blij met onze samenwerking met ZZP’ers zoals Vincent. Echte professionals die weten wat ze moeten doen en de opdrachtgever altijd tevreden achterlaten!

Wil je meer weten over onze diensten en hoe wij jou kunnen ondersteunen? Kijk dan op onze opdrachtgeverspagina.

Ben jij een topper in de keuken die ook dit soort klussen zou willen en kunnen pakken? Meldt je dan snel aan via onze aanmeldpagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *